#telecom
#waste
15-02-2021 17:19:03

Orange Belgium verkleint zijn ecologische voetafdruk door de introductie van de Eco-simkaarten.

Als eerste telecomoperator in België en één van de eerste in de wereld brengt Orange Belgium nieuwe simkaarten op de markt die gemaakt zijn van 100% gerecycleerd plastic. Naast de lancering van de Half ID SIM en eSIM, toont Orange met deze actie aan hoe hard ze hun best doen om de ecologische voetafdruk te verkleinen. 

Orange simkaarten

Door de lancering van de eerste Half ID-simkaarten bespaarden ze op een jaar reeds 2 ton plastic. Met de 100´gerecycleerde kaarten gaat Orange nu nog een stapje verder. De stock zal geleidelijk aan plaatsmaken voor de nieuwe generatie ecologische simkaarten.  

Deze Eco-simkaarten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen voor residentiële en B2B-klanten en zijn dus volledig futureproof en een toonbeeld van betrouwbare connectiviteit – ongeacht je gebruik en ongeacht je smartphone. De kaarten zijn verkrijgbaar in alle smart- en concept stores van Orange en een volledige overschakeling zou resulteren in een daling met 14 ton voor de gehele simkaartlogistiek.

Xavier Pichon is er als CEO van Orange Belgium van overtuigd dat technologie, indien juist ingezet, kan bijdragen tot een betere wereld. Met deze nieuwe generatie simkaarten gaat Orange Belgium wereldwijd voorop in de strijd naar een duurzamere bedrijfsvoering.

Wil je meer informatie over de sociale verantwoordelijkheid van Orange? Bezoek hun website dan hier.

Rousselot

Jullie kennis van alle providers en hun tarieven, stellen jullie in staat om jullie klanten verbeterde contracten met de providers te onderhandelen. Jullie advies om per werknemer de tarieven te optimaliseren. Dit alles resulteert in een serieuze besparing.

Contacteer ons voor een afspraak of meer informatie