#spendless
15-05-2020 09:53:24

Ondernemen en optimaliseren: onze zaakvoerder aan het woord

Sinds enkele weken hebben onze sales mensen de opdracht gekregen om de prospectie gesprekken terug op te starten. We krijgen echter bij 9 van de 10 ondernemers de feedback dat het momenteel echt niet het moment is. Ze willen zich nu niet bezighouden met de kosten die wij optimaliseren en vragen opnieuw contact op te nemen eind dit jaar.

Dit is een enorm contrast met onze bestaande klanten, waar de druk om de kosten onder controle te krijgen groot is. Ze willen zoveel mogelijk kijken waar we nog verder kunnen optimaliseren. Door deze shift hebben we deze maand al voor +-€ 745000 aan savings vastgelegd voor het komende jaar.

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat ondernemen soms gaat over durven risico's nemen op het juiste moment. Alsook durven om toch eens dat ene gesprek aan te gaan om te horen wat iemand voor jou en je bedrijf kan betekenen. Zelfs in corona tijden.

ondernemers durvenondernemen

Kevin Vanden Hautte
Bestuurder Spendless


De Troyer NV

De manier van aanpak en jullie verhaal gaven me veel vertrouwen en de resultaten die we via de samenwerking met Tim behaalden, maakten dit vertrouwen meer dan waar.

Ik kreeg al snel het gevoel dat we in goede handen waren.

Jeffrey Versteeg, Senior Business Controller

Contacteer ons voor een afspraak of meer informatie