#telecom
11-03-2021 14:55:20

Destiny neemt Ulysse Group over

Ulysse Group is een aanbieder van internet- en netwerkinfrastructuur uit Bergen en de laatste overname van Destiny. Eerder namen ze in België al Ergatel, Belgium Telecom, Fuzer en Escaux over. In Nederland Motto, DSD Internet, OZMO en Panas.

Destiny logo


Met de overname van Ulysse Group wordt het aantal medewerkers binnen Destiny  België verhoogt tot zo'n 200. “Alle medewerkers van Ulysse Group blijven, inclusief de drie aandeelhouders Gauthier Delfosse, Laurent Druart en Xavier Cluysen. Door de overname hebben ze nu evenveel klanten en medewerkers in Vlaanderen als in Wallonië.

“Met deze gelijkwaardige footprint langs beide kanten van de taalgrens, zitten we nog steviger in het zadel als nationale cloud telecom-challenger”, besluit Joachim Lauwers, managing director België en Chief Product Officer van Destiny

Ulysse heeft volgens mede-aandeelhouder Gauthier Delfosse 25 jaar ervaring op vlak van internet en netwerkinfrastructuur en een recent toegevoegd portfolio aan VoIP-oplossingen. “Het Destiny-portfolio biedt toegevoegde waarde voor onze klanten in hun transitie naar de cloud. Tegelijk voegen wij de nodige expertise op het vlak van website beheer en ontwikkeling toe aan het Destiny portfolio. Samen met Destiny bieden we klanten nieuwe tools, cloudoplossingen en toegang tot 4G/5G zodat ze nog beter voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.”

Meer informatie op de officiële website van Destiny.

Stad Sint-Niklaas

Elk bedrijf of organisatie met aanzienlijke kosten en een complexe kostenstructuur heeft er baat bij om de gespecialiseerde consultants van Spendless aan het werk te zetten. Zeker ook omdat ze hun kost meer dan terugverdienen.

Contacteer ons voor een afspraak of meer informatie