Jan Le Roy, Manager Global Procurement Barco NV

Barco


Barco ontwikkelt technologie die wereldwijd briljante resultaten levert. Ze bieden zoveel meer dan beeld alleen: door de visualisatie- en samenwerkingsoplossingen kunnen hun klanten als team werken, inzichten delen en hun publiek fascineren. Hun focus ligt op drie kernmarkten: Enterprise (van controlekamers, opleidingslokalen tot vergaderzalen en kantoorruimtes), Healthcare (van de radiologieafdeling tot het operatiekwartier) en Entertainment (van cinemazalen tot live-evenementen en attracties). In 2019 realiseerden ze een omzet van 1,083 miljard euro, dankzij een team van 3.600 medewerkers. Hun passie voor technologie zit vervat in 400 patenten.

Zoals bij veel ondernemingen, beheerde Barco procurement hun mobile fleet met de beschikbare provider tools. Tijdens de eerste gesprekken twijfelde Barco om met ons samen te werken. "Hoe kunnen we jullie service optimaal aanwenden?" "Wat zijn  de kosten versus de baten?"...

Barco procurement polste naar concrete resultaten en het nut van myTelecom.

Resultaten

Net als onze klanten vinden wij resultaten belangrijk. Als partner in de optimalisatie van vaste kosten zoeken we voortdurend naar de beste oplossingen. We adviseren klanten en realiseren besparingen. Elke klant krijgt de garantie een bepaald bedrag jaarlijks te besparen. Veranderen van leverancier is niet nodig.

Functionaliteiten

Veel klanten gebruiken ons platform myTelecom voor het beheer van hun telecomkosten. Als grote onderneming is het belangrijk om je telecomkosten goed te beheren. Telecom Expense Management (TEM) wordt alsmaar belangrijker. Als je je telecomkosten niet kent of kan segmenteren in subcategorieën weet je nooit of je ‘de beste koop’ doet. Je wilt je telecomverbruik gemakkelijk en periodiek toetsen aan de markt(tendensen). Onze adviezen en platformfunctionaliteiten maken dit mogelijk.

Het vertrouwen van Barco

We analyseren dagelijks kosten van klanten en onderhandelen wekelijks contracten. Door onze geboekte resultaten hebben we een mooie database opgebouwd. Die gebruiken we als benchmarking. En om nieuwe klanten te overtuigen van onze diensten.

Met "een verifieerbare en relevante praktijk referentie" overtuigden we Barco van onze kennis en platformfunctionaliteiten.

Sinds januari 2019 ontzorgen we het beheer van de mobile fleet van Barco België voor:

  •     De factuurcontrole
  •     De optimalisatie van abonnementen per gebruiker
  •     De management reporting

Een samenwerking die geapprecieerd wordt:

"Jullie handelen met kennis van zaken, boeken resultaat en bieden een klantgerichte service. Ik voorzie nog steeds tijd voor het beheer van onze telecomkosten, maar kan vertrouwen op een beter resultaat door het inzetten van jullie expertise."

Bedankt Barco procurement voor de fijne samenwerking!