#telecom
15-12-2020 15:39:59

Cegeka en Citymesh als vierde nationale operator

Zowel Cegeka als Citymesh bouwden al enige tijd de weg om de vierde nationale telecomoperator te worden. Nu beslissen ze dit samen te doen.

Cegeka ceo Stijn Bijnens en Citymesh ceo Mitch De Geest

Lees hier meer over hun vorige jacht op de verschillende 4G en 5G frequentiebanden. Citymesh kocht uiteindelijk de licentie voor het 2,6 GHz-spectrum.

Via de overname van Citymesh door Cegeka willen ze als nieuwe groep zo snel mogelijk 5G aanbieden aan bedrijven. Met deze samenwerking creëren ze een unieke positie in de B2B markt, aldus Mitch De Geest en Stijn Bijnens. “De draadloze connectiviteit van Citymesh zorgt ervoor dat de toepassingen van onze klanten op een vlotte, betrouwbare en veilige manier gebruikt kunnen worden.”

“Citymesh zal binnen de Cegeka-group fungeren als dé partner voor connectiviteit. Gridmax, de Waalse operator die in de eerste helft van 2020 werd overgenomen door Cegeka en ook beschikt over een 5G-licentie, wordt geïntegreerd in Citymesh”, verduidelijkt Stijn Bijnens.

De financiële details rond de overname worden niet bekendgemaakt. Bezoek hier de website van Citymesh voor meer informatie.

DESOTEC

"Ik gebruik jullie telecomtool myTelecom voor de automatische factuurcontrole, groepsrapporten en communicatie naar werknemers. Jullie lossen m'n verwachtingen in."

Jeroen Mertens, Procurement Manager

Contacteer ons voor een afspraak of meer informatie