#spendless
22-03-2024 10:04:25

Efficiënt Wagenparkbeheer met Spendless: Ontdek onze onafhankelijke Fleetmanager!

Fleet manager

Beheer je wagenpark via de onafhankelijke Fleetmanager van Spendless

Als bedrijfseigenaar of manager begrijp je ongetwijfeld de complexiteit en nodige tijdsinvestering die gepaard gaan met het beheer van een wagenpark. Van het bestellen en opvolgen van voertuigen tot het beheren van de brandstofkosten en het naleven van wettelijke voorschriften, het beheer van een bedrijfswagenpark kan een tijdrovende en uitdagende taak zijn. Gelukkig biedt Spendless een oplossing die jouw bedrijf kan helpen deze uitdagingen te overwinnen: onze onafhankelijke fleetmanager.

Wat is een Fleetmanager?

Een fleetmanager is verantwoordelijk voor het beheer en de coördinatie van het wagenpark van een bedrijf.

Het takenpakket van een fleetmanager kan enorm uitgebreid zijn, maar bestaat meestal uit het bestellen en opvolgen van alle bedrijfswagens. De fleetmanager zoekt en analyseert de beste bedrijfswagens en onderhandelt alle kosten gerelateerd aan de aankoop, de leasing en de opvolging van die wagens.

De voordelen van Spendless’ Fleetmanager

Als fleetmanager is het belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en om kort op de bal te spelen bij elke bestelling en opvolging.

De Fleetmanager van Spendless wordt verantwoordelijk voor het beheer van jou wagenpark en volgt alle wagens en gerelateerde kosten periodiek op. Omdat de Fleetmanagers van Spendless verantwoordelijk zijn voor het wagenpark van verschillende bedrijven kunnen ze snel schakelen en opportuniteiten spotten om elk wagenpark te optimaliseren. 

1. Kostenbesparing: Onze fleetmanagers onderhandelen voortdurend verschillende kosten voor andere bedrijven waardoor ze snel zien wat marktconform is en wat niet en op welke parameters we kunnen optimaliseren. 

2. Expertise: Gespecialiseerde fleetmanagementbedrijven beschikken over diepgaande kennis en ervaring op het gebied van wagenparkbeheer. We kunnen innovatieve oplossingen bieden en best practices implementeren om de efficiëntie te verbeteren en kosten te verlagen.

3. Focus op de kernactiviteiten: Door je wagenparkbeheer uit te besteden, kun je als bedrijf je interne middelen vrijmaken om je te concentreren op kernactiviteiten en strategische doelstellingen, zonder dat je je zorgen hoeft te hoeven maken over operationele details.

4. Toegang tot technologie: We kunnen gebruikmaken van geavanceerde technologische oplossingen, zoals fleet management software die bedrijven helpen bij het monitoren, controleren en optimaliseren van alle gerelateerde kosten. 

5. Risicobeheer en naleving van regelgeving: Als externe fleetmanagers kunnen we helpen bij het beheren van risico's, zoals verzekeringen, veiligheidstraining en naleving van regelgeving. We kunnen ervoor zorgen dat voertuigen voldoen aan wettelijke vereisten en veiligheidsnormen, wat de aansprakelijkheid van het bedrijf kan verminderen.

6. Flexibiliteit: Het uitbesteden van fleetmanagement biedt je bedrijven de flexibiliteit om snel te reageren op veranderingen in de omvang van het wagenpark of zakelijke behoeften, zonder dat je zelf extra middelen hoeft te investeren in personeel of technologie.

Willy Naessens Group

“We steken het niet onder stoelen of banken. We zijn uitermate tevreden van jullie en jullie online platform. Het feit dat jullie systeem in eerste instantie automatisch data verwerkt, spaart me veel tijd uit. Op basis hiervan stellen jullie periodiek optimalisaties voor en dat ik dan altijd zelf kan beslissen wat ik met jullie adviezen doe, is heel belangrijk."

"We werken nu 10 jaar samen en zoals de samenwerking nu loopt, zou ik er 100 procent nog eens 10 jaar bij doen."

Bart Motte, IT manager hardware

Contacteer ons voor een afspraak of meer informatie