#telecom
#VOIP
01-12-2019 13:46:17

Voice Over IP



Het aantal bedrijven dat overschakelt op Voice Over IP is enorm aan het stijgen. De voordelen om over het datanetwerk te bellen zijn dan ook groot.

De reden waarom de switch bij sommige ondernemingen nog niet gebeurd is, ligt veelal bij contracten voor de huidige centrale die nog niet afgelopen zijn. Nochtans kan het interessanter zijn om deze kost in één keer af te boeken om vervolgens meer flexibiliteit te bekomen en aanzienlijk te besparen.

Over de technische voordelen van VOIP gaan we hier niet in detail gaan. We willen het wel even hebben over de financiële kant van de zaak. Het is namelijk zo dat de standaardvoorwaarden bij bepaalde providers duurder kunnen zijn dan bij traditionele telefonie. Bovendien is het niet altijd even eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien.

Als onafhankelijke partner kunnen we jullie helpen om o.a. volgende vragen te beantwoorden:

Gaan we voor een PABX on site of toch voor een cloud-oplossing? Misschien het aanbod van de provider voor een all-in service aannemen? Zou Microsoft Teams (opvolger van Skype for Business) niet beter geschikt zijn? Gaan we over internet bellen of beter via een provider waarmee we zekerheid hebben over de kwaliteit van de gesprekken?

Allemaal moeilijk te beantwoorden vragen waar men als leek niet gemakkelijk een antwoord op kan vinden.

Als je in deze situatie zit, kunnen wij je helpen. Wij hebben hierin al een ruime ervaring en volgen de telecom-markt dagelijks op.

Stuur ons een mailtje of bel eens, we komen graag bij je langs om je eisen en verwachtingen  op te lijsten en samen een passende oplossing te vinden. Wij treden op als consultant en verkopen zelf geen telefooncentrales, de objectiviteit is dus gegarandeerd.

Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek

Het platform myTelecom doet wat het moet doen en we krijgen regelmatig een e-mail met optimalisatiesuggesties. Met onze optimalisaties realiseren we jaar op jaar belangrijke besparingen

Vicky Pelgroms, IT VITO

Contacteer ons voor een afspraak of meer informatie