02-02-2023 11:40:17

Van een telecomtool naar een onafhankelijke audit van de indirecte kosten

Vandaag helpen we bedrijven, groot en klein, onafhankelijk hun indirecte kosten (IT, facility, telecom, transport, energie, fleet, …) zo optimaal mogelijk te houden. Met zelfontworpen software monitoren, analyseren en optimaliseren we meer dan 33 verschillende indirecte kosten.

Waar we vandaag bedrijven willen helpen met al hun indirecte kosten, beperkten we ons 10 jaar geleden met de telecomkosten van bedrijven.

Van een telecom tool naar de optimalisatie van alle indirecte kosten

Met myTelecom hebben we in 2011 een platform gelanceerd waarmee we de telecomkosten accuraat via rough data kunnen monitoren en optimaliseren op basis van het letterlijk verbruik van de klant. We merkten veel onjuiste en hoge kosten terugkomen en besloten de markt transparanter te maken voor bedrijven en gebruikers.

Met onze “Telecom Expense Management” tool win je als bedrijf veel tijd door de automatische controle van je kosten en de mogelijke uitbesteding van de maandelijkse controle en opvolging van je kosten aan een Spendless telecom adviseur. Je kan gemakkelijk rapporten creëren en steunen op onze expertise tijdens de verschillende optimalisaties en contractonderhandelingen.

Meer informatie over ons myTelecom platform en diensten vind je hier terug.

Spendless money, resources & time!

Een onafhankelijke audit van de indirecte kosten

Gedurende de jaren heen hebben we voor bestaande klanten meer en meer andere kosten beginnen analyseren en optimaliseren. Zo groeide onze spend-portefeuille mee met de vraag van onze klanten, waardoor we van telecomadviseur geëvolueerd zijn naar onafhankelijke adviseur betreffende alle indirecte kosten.  

Vandaag voeren we voor de meeste nieuwe klanten volledige audits uit van alle indirecte kosten.

We starten met de analyse van de huidige kosten en verbruiken om alle belangrijke parameters in kaart te brengen en die vervolgens te vergelijken met de data van onze andere klanten. Op basis van deze analyse bespreken we met de klant de optimalisatiemogelijkheden bij huidige en nieuwe leveranciers om samen een plan van aanpak te bepalen.

Waar gevraagd, ontzorgen we bedrijven volledig door zelf optimalisaties door te voeren, tenders uit te schrijven en te onderhandelen met huidige en nieuwe leveranciers. Het is ons doel om bedrijven te helpen in de keuze van de beste en meest kost efficiënte oplossingen, rekening houdend met de kwaliteitseisen en vragen van de klant.

Contacteer ons voor een afspraak of meer informatie