#telecom
23-11-2020 14:42:19

Nieuwe Spendless dienstverlening: telecom support

Telecom support Spendless


Sinds een klein jaar nemen we het volledige telecomverhaal uit handen van sommige bedrijven

Een jaar geleden kregen we de vraag van enkele grote bedrijven om het volledige beheer van hun telecom(kosten) over te nemen. Ze hadden de tijd en expertise niet meer om zich over elk detail te bekommeren, laat staan de tijd om alles op te volgen. De vraag kwam na een jarenlange en vruchtbare samenwerking: we monitorden, onderhandelden en verlaagden hun telecomkosten reeds via onze onafhankelijke TEM tool myTelecom. Nu breiden we dit uit door ook telecom support diensten aan te bieden.

Voortaan kunnen bedrijven voor elke telecomvraag bij ons terecht.

Verlies geen tijd meer door je provider aan te spreken en het dossier op te volgen. Stel ons de vraag en wij lossen het op.

Enkele diensten die onder onze telecom support vallen:

  • Activatie van nummers
  • Verloren nummers en ongebruikte nummer controleren
  • Aanvragen van nieuwe toestellen
  • Stopzetten van nummers bij uitdiensttreding
  • Hogere en lagere bundels activeren
  • Eerste contact van de provider naar de klant toe
  • Vragen van werknemers oplossen
  • ...

Benieuwd hoe we jullie telecomvragen kunnen beantwoorden? Aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen naar info@spendless.be of te bellen naar 055 75 00 51. Onze telecomspecialisten kijken graag hoe we jullie telecomproblemen kunnen oplossen én hoe we de telecomkosten kunnen verlagen!

Valvan Baling Systems

De markt bestaat de dag van vandaag veel te veel uit telecommakelaars die je opbellen voor een vrijblijvende analyse en beweren x % te kunnen besparen, waardoor er een zekere vorm van scepticisme ontstaat omtrent de markt. Jullie hebben een overtuigend garantiemodel, geen grote verkooppraatjes, to the point een overzicht van waar je eventueel nog kan besparen en jullie organiseren statusmeetings.
Bovendien is jullie service in feite ‘gratis’, want jaarlijks haal je er zeker de investeringskost terug uit aan besparingen.

Contacteer ons voor een afspraak of meer informatie