#telecom
24-08-2021 14:20:02

Mobile Vikings introduceert Mobile Vikings for Business

Mobile Vikings

Na het nieuws van de geplande overname van mobile Vikings door de Proximus Groep (lees hier https://www.spendless.be/blog/proximus-koopt-mobile-vikings-van-dpg-media-voor-130-miljoen-euro ) bevestigt Mobile Vikings nu dat ze de zakelijke markt ook willen benaderen.

De Belgische telecomprovider Mobile Vikings lanceert met Mobile Vikings for Business zakelijke abonnementen voor middelgrote bedrijven, kleine bedrijven en start-ups. Momenteel maakt de provider nog gebruik van het Orange-netwerk. In de toekomst zullen ze, door de overname, overstappen op het Proximus netwerk. Wanneer dit concreet zou gebeuren, is nog niet duidelijk.

De provider biedt GSM-abonnementen aan waarvan je zelf in de klantenzone het tariefplan per collega kan bepalen. Alle bundels komen met onbeperkt bellen en sms’en:

  • 5 GB + onbeperkt bellen en sms’en voor € 12,40 excl. btw per maand
  • 10 GB + onbeperkt bellen en sms’en voor € 16,53 excl. btw per maand
  • 12 GB + onbeperkt bellen en sms’en voor € 20,67 excl. btw per maand
  • Onbeperkt data* + onbeperkt bellen en sms’en voor € 23,97 excl. btw per maand

* Na 20 GB surf je aan een verlaagde snelheid. In de EU, buiten België, kun je tot 16 GB gratis gebruiken. Daarna wordt elke MB aangerekend aan € 0,003/MB.

Mobile Vikings bindt z’n zakelijke klanten niet vast via een contract en biedt dus de optie aan om eender wanneer abonnementen  te veranderen.

Clarebout Potatoes

“De verwachte resultaten (correcte prijspunten, facturen valideren, constructieve samenwerking met leverancier) worden perfect ingevuld”

Bart Desloover, Clarebout Potatoes


Contacteer ons voor een afspraak of meer informatie