09-08-2022 09:13:20

Al 4 jaar organiseren we onafhankelijke raamakkoorden via Groupit!


Bij Spendless willen we onafhankelijk bedrijven, klein en groot, helpen bij de verlaging en verbetering van hun indirecte kosten via transparante analyses van data en optimalisatie van contracten.

We willen de sector van de indirecte kosten transparanter maken en geloven in een eerlijke markt waarbij alle bedrijven de tarieven ontvangen die overeenstemmen met hun noden en verbruiken.

In de eerste jaren na onze oprichting adviseerden we voornamelijk grote bedrijven. In de loop der jaren kregen we meer en meer de vraag van KMO’s om ook hen te helpen in de zoektocht naar besparingsmogelijkheden, waardoor we enkele jaren geleden besloten om officieel zowel kleine als grote ondernemingen te helpen.

Grote bedrijven betalen een fractie van wat een KMO betaalt

Een grote onderneming kan meestal door de hogere volumes en afnames betere tarieven en voorwaarden ontvangen dan een kleine(re) onderneming. Om onze KMO klanten ook de mogelijkheid te geven om hoge kortingen te ontvangen,lanceerden we in 2018 Groupit.

Met Groupit bundelen we de vragen van ondernemers en selecteren we onafhankelijk leveranciers om staffelkortingen te onderhandelen en raamakkoorden af te sluiten. Vandaag hebben we voor verschillende kosten meerdere actieve Groupit raamakkoorden.


</p>

Contacteer ons voor een afspraak of meer informatie