Kostenbeheer

Icoon Ontdek hoeveel procent jouw bedrijf kan besparen


Test hoeveel je kan besparen
Benchmarking

Geef je kostenbeheer uit handen

Een goed kostenbeheer is onmisbaar in elk bedrijf voor het behalen van de winstdoelstellingen. Want door een goed kostenbeheer kunnen de juiste kostencalculaties gemaakt worden. Schakel je ons bedrijf in voor jouw kostenbeheer, dan kies je voor snelheid en efficiëntie. Wij kijken steeds naar de meest efficiënte besparingen voor alle indirecte en algemene kosten van je bedrijf. Als onafhankelijke partner zoeken wij de beste oplossingen voor jou bedrijf. Je kunt bij onze indirect procurement consulting company terecht voor verschillende diensten. Zo kun je door ons ook de besparing van de overheadkosten laten berekenen. Wij bieden je ondersteuning om indirecte kosten te optimaliseren door je te adviseren wat allemaal mogelijk is. Je krijgt als klant bij ons inzicht in de verschillende mogelijkheden per kost en wij schudden je indien nodig ook graag wakker.

Schakel de hulp in van professionals

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen bij jouw kostenbeheer? Heb je zelf de tijd en middelen niet om je hiermee bezig te houden? Neem dan contact op met Spendless. Vul het online contactformulier in of bel naar 055750051. Wij helpen je zo snel mogelijk verder. Onze medewerkers staan steeds voor jou klaar en helpen je graag met jouw kostenbeheer. Doe je graag al eens een test om te kijken hoeveel je kunt besparen? Dat kan op onze website. Waar wacht je op?

Hoe gaan we te werk

Interesse in onze manier van werken? We verkennen graag de mogelijkheden bij je ter plaatse.
Kennismakend gesprek

Stap 1

Advies

We scannen je algemene kosten via de klasse 61 uit je boekhouding en spotten opportuniteiten. Vervolgens analyseren we via intern ontwikkelde softwaresystemen de ontvangen data in detail.

Analyse

Stap 2

Analyse

Softwaretools vergelijken data anoniem met gelijkaardige bedrijven en recente optimalisaties.

Onafhankelijk advies

Stap 3

Advies

Advies van je persoonlijke Spendless indirect spend manager. Een analist stelt je persoonlijk en op maat van je bedrijf mogelijke optimalisaties voor.

Benchmarking

Stap 4

Optimalisatie

Optimalisatie op maat van je bedrijf. We starten de optimalisaties en betrekken huidige en nieuwe leveranciers in onze onderhandelingen.

Controle

Stap 5

Controle

Keuze en controle van de besparing.
Je ontvangt uitgewerkte adviezen, offertes van huidige en nieuwe leveranciers e.a. en maakt een keuze. Na uitvoering van ons adviesplan controleren we of de leverancier alles correct implementeert.