Stijn Eeckhout van Dex Oudenaarde aan het woord.

Toen we de eerste keer gecontacteerd werden door jullie Groupit diensten, was onze eerste ingeving “”oh nee, niet weer…”. We worden overstelpt met groepsaankopen e.d. Tot we de website eens van naderbij bekeken en zagen dat dit toch een aanpak op een ander niveau was. Na een eerste ontmoeting met een duidelijke presentatie waren we overtuigd.

Enerzijds de open aanpak, anderzijds het no cure no pay aspect en de eerlijke en rechtstreekse communicatie naar ons toe, heeft me aangezet om met jullie te werken. Ik kan jullie als een ‘grote broer’ omschrijven.  Jullie kunnen gewicht in de schaal werpen bij de grote spelers, iets waar wij noch de tijd noch de slagkracht voor hebben.

Op de vraag of Stijn onze hulp in de toekomst zou vragen, was hij duidelijk: Het zijn heel korte communicatielijnen, dus dat is zeker mogelijk. Maar de meerwaarde is vooral dat jullie ons proactief benaderen en wijzen op zaken die voordeliger kunnen worden aangepakt, zaken waar we zelf nooit aan denken.

Ik raad jullie aan iedereen aan: kosten drukken is voor iedereen een plus.

Een dag telt slechts 24 uur, maar iedere zelfstandige kent wel het gevoel dat het er eigenlijk 48 zouden mogen zijn.  Onze focus ligt dan ook op de zaken die voor inkomsten zorgen en op de grote kostenposten.  Er is geen tijd om die kleine kostenposten ook nog eens te monitoren.  Het is een aangenaam gevoel om te ervaren dat Spendless deze zorg op zich neemt.  Tegelijk worden dan ook nog eens besparingen gerealiseerd op de grote kostenposten of contracten met grote spelers opengebroken, wat een aanzienlijke meerwaarde is voor ons bedrijf.